29 Haziran 2009 Pazartesi

şaşkınım...

hergün takip ettiğim bir kaç blog var.İşte Aslı Cadısı,Moonish,Serrose,kahire'den Sevgi bunlar hergün takip ettiklerim.Bugün Aslı cadısına bakayım dedim,davetli değilsiniz diye bir ibare çıktı.Niye bilmiyorum ama garip oldum.Tanıyor muyum ?hayır.Niye Şaşırdım? Bilmem.Tamam Aslı İstemiyosan okumayacağım bende küstüm işte!(Dağ dağa küsmüş,dağın haberi yok misali oldu ama)

Şaşırdım,sevindim..

Benim artık kuzenim dışında bir izleyicim daha vaaarr,nasıl sevindim anlatamam:)Burada kızlara anlatıyordum,Moonish böyle yapmış,şuraya gitmiş,fotoğraflara bakıp iç geçiriyorduk.Bugün Blogu açıpta izleyici kısmında onu görünce hemen kızlara havamı bastım.Bakın beni izliyoorr Diye:)


Bu arada uzun zamandan beri ilk defa haftasonu eğlenmeye gittim,Buradaki bir bara Kutsi geldi.Sahsedni çok iyiydi,eğlendim,güldüm,dans ettim.En önemlisi Canımın içi yanımdaydı.Hani biz ayrıyız ya!Ne o ne ben bu durumu bir türlü netleştiremiyoruz.Aslında o kadar üzülüyorum ki,herneyse bunu düşünmek istemiyorum.

Ayrıca hafta sonu en yakın arkadaşlarımdan Eda'nın düğünü vardı.Öyle güzel gelin olmuştu ki,düğünü de çok güzeldi.Ayakkabısının altına ismimi yazdım.Bakalım hayırlısı....

Diyorum ya hafta sonu çok yoğundum,Berlin'den canım arkadaşım Tülün geldi,cumartesi akşamı da onunla ve Canımla İst.'da 360 gittik,Canımın bir arkadaşı daha vardı.Daha önce tanışmamıştık ama arkadaşını sevdim,güldük,eğlendik ve evimize döndük.Yazarken bile yoruldum:)

Bugün haftanın ilk günü ve ben sabah servisi kaçırdım,ayağımdaki yüksek topuklularla bayağı bir yolu yürümek zorunda kaldım,yani daha işe gelirken yoruldum:P Bugün bir durgunluk var,iş yoğunluğu yok,sıkıldım.

Yağmur yağmaya başladı,iş yok tam evde DVD seyredilecek zaman,sevgilim olsaydı da birlikte evde güzel bir film izleseydik.Belki biri sesimi duyar değil mi?

9 Haziran 2009 Salı

Bi dur ya,bi nefes al,kapat telefonu,bırak işi,git şu uzun saçlarını kısacık kestir,şu topuklu ayakkabıları at,kurtul şu elbiselerden,saçma sapan hallerden
bugün herşeyi bırakasım var....
kendimden kaçasım var...