28 Aralık 2009 Pazartesi

Bir tanıdığımın önerisiyle düşünce gücü üzerine bir kitap okumaya başladım.Kitap fena değil,hepimizin bildiği şeyler var.Atalarımızın dediği gibi bir şeyi kırk kere söylersen olur mantığında:)Buraya kadar herşey tamam.2 gün önce Dan Brown Kayıp Sembol'ü aldım, okumaya başladım.Bir de ne göreyim burada da genel anlamda düşünce gücü,çekim gücü,evrensel bütünlük,neredeyse diğer kitapla aynı konular..

Bu iki kitabı aynı zamanda okumaya başlamam tesadüf mü diye düşünürken ilk kitapta, hayatta tesadüf diye birşey yoktur.Yaşadığımız herşeyi düşüncelerimizle çekeriz yazıyordu! Sanırım evrenin bana anlatmak istediği bir şey var:)



Arzu''Evrensel şaşkın''

19 Aralık 2009 Cumartesi

Bazı şeyleri farkedebilmek için yaşanması gereken olaylar,durumlar olması gerekiyormuş.İnsan içinde ki gücü böyle zamanlarda farkediyormuş.Başkalarına değil kendine,içine sığınıyormuşsun.
Öğrendim...
Dedim ya son zamanlarda daha iyiyim,herşeye bakışım değişti.Garip bir huzur,güç,sevgi,anlayış,sakinlik geldi.Sanki hayat yavaşladı.Ben yavaşladım,durdum bir nefes aldım.Arkama baktım,beğenmedim.Şİmdi yalnızca önüme bakıyorum,farkı hissediyorum.
Bundan böyle hayata daha açık,daha kararlı ,daha bilinçli olarak yürüyorum.Beni üzecek hiçbirşey yanımda olmayacak.Biliyorum,Hayat bana ve sevdiklerime güzel şeyler getirecek...

Arzu ''İnançlı''

17 Aralık 2009 Perşembe

Birkaç gündür daha iyi hissediyorum,İnşaallah daha iyi olacağım günler yakındır.Bir süredir,bir şeyler yazmak,konuşmak istiyorum, fakat kelimeler boğazıma dizilir olduğu için ne doğru düzgün konuşabiliyorum ne de yazabiliyorum.

kapattım kapıları kimseyi almıyorum gibi hissediyorum.Yalnızlığa bu kadar sarılmak iyi midir bilmiyorum?Gerçi bu durumdan şikayet etmiyorum.Belki bir süre yalnız kalmam gerekiyordur.Bazı arkadaşlarım, insanın hayatında muhakkak bir dönüm noktası oluyor derlerdi,acaba bende o dönüm noktasında mıyım?

Annemin dediği gibi herşeyin hayırlısı...

Arzu ''Kaderci''